14 Mart 2008 Cuma

Altınoluk Gezisi.....



Bütün gün yürüdüm , meydandaki güvercinleri kovaladım ,pusetime binmedim, kucağa gitmedim ama artık çok yoruldum denize baktıkça uykum geliyor. Ama kesinlikle uyumam öyle kolay uyuyamıyorum çünkü......


Babamla parka gittik, kedileri sevdim,kum oynadım ve yorgun bir şekilde eve geldim.


Anne baba hadi ama ne zaman gidiyoruz. Ben sıkılmaya başladım ama.Of yoruldum beklemekten oturayım biraz şurada.

İYİKİ DOĞDUN CANIM OĞLUM ....


28.02.2006
Birtanemiz iyiki doğmuşsun, seninle hayatımızda yepyeni bir sayfa açıldı. Her anımız her saniyemiz öyle sevgi ile doldu ki; sen gelince güzelliğini anladık hayatın.Reklamları sevdik seninle, uykusuzluğu sevdik.Koskocaman bir sene nasıl geçmiş anlayamadık, nasıl bitmiş 12 koca ay. Artık yürüyor ve bıcır bıcır konuşuyorsun, Nasıl mutluyuz bunu sana anlatamayız.Daha dün gibi pamuk bir bebeği kucağımıza verdikleri gün. Hayatımıza seni kattığı için Allah a minnettarız. Seni çok seviyoruz minik melek..... Annen&Baban

Kurban bayramı anısına....


Bunlar benim bayram cicilerimdi fakat ben arife günü yüksek ateşten hastaneye yatınca giyemedim. Dışarıya çıkamadığımız için bayramın 2. günü evde giydim sadece.

Kurban bayramı anısına....

Bunlar benim bayram cicilerimdi fakat ben arife günü yüksek ateşten hastaneye yatınca giyemedim.

Küçük yaramaz....


Merhaba anne yani senden de bir rahat huzur yok yahu. Şöyle rahat rahat tv yi bile kurcalıyamıyorum. :(

Aydın Gezisinden bir bölüm


Salıncak keyfime diyecek yok....Bu arada ben aslında salıncaktan nefret ediyorum ama bugün annemi kıramadım.

Sonunda emekliyorum işte :))


Evet bir kaç denemeden sonra emeklemeyi başardım. Yanlız bir sorun var geriye doğru gidebiliyorum:((

Bebekliğimden bir kaç görüntü daha.....

Bıcı Bıcı


İşte bıcı bıcı oldum, bu aralar biraz ağlıyorum yıkanırken ama yıkanmam gerekiyormuş. Yanlızca suyla oynasam daha iyi olurdu şu şampuanlama işini sevmiyorum ya üfff. (Bu arada sanat için soyundum başka bir amacım yok şekerim)

Sevimli Yaramaz

Dil çıkartmayı çok seviyorum bu aralar bütün fotoğraflarım böyle annem ve babam bayılıyor buna eee bende bu fırsatı kaçırırmıyım. Bütün şirinliğimle kendimi sevdiriyorum :))

Benim küçük bebeğim 7 aylık oldu, ne çabuk geçiyor günler oysa ki daha dün doğmuş gibi.artık emekleme çalışmalarına başladık. 3 tane dişimiz var artık.

Hoşgeldin bebeğim


Mavi bir nüfus kağıdı elimde....Resim yok üzerinde, o kadar minik ki.... Bana öyle bir sıfat verdi ki herşey az kaldı yanında. Orada diyor ki; Annesi: Ben.... İsmimin yanında soyadım yok başka tek bir kelime yok. Yalın,anlaşılır, sapsade,duru,olağanüstü ANNE. (alıntı)

13 Mart 2008 Perşembe

Masmavi bir dünyadayım artık.......


Minik meleğimizin doğduğu gün 28.02.2006. Bu öyle bir tarih ki bizim için çok önemli ve unutulmaz.Allah herkese anne&baba olmayı nasip etsin.
Masmavi bir dünyadayım artık..... Herşey mavi, en sevdiğim renk mavi.

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP