2 Mayıs 2009 Cumartesi

Mimlendim :)

Önce bebişini merakla beklediğimiz sevgili anne adayımız ZEHRA nın mimini yanıtlamak sonrada sizleri canım kardeşimin nişan fotolarıyla baş başa bırakmak istiyorum :)

1-Yıl sonunda zengin olmak koşuluyla bir yıl boyunca her gece kabus görmek istermiydiniz?

Cevap: Yaa en çok korktuğum şeydir kabus görmek ergenlik çağlarımda k.arabasanlarla çok savaştım. Hayırrrr ne kadar zengin olursam olayım o paraların bile 1 yılın sonunda benim pisikolojimi düzeltemeyeceği kesin. Iyyyy!
.
2-Kör olmak ve sağır olmak arasında nasıl bir seçim yapardınız?

Cevap: Çok zor bişey seçim yapmak ama sağır olmayı isterdim. En azından yavrumun büyüdüğünü görür dudak okumayı öğrenebilirdim.
.
3-Öleceğiniz anı bilmek istermiydiniz?

Cevap: Hayır o günün gelmesini beklemekten başka bişey yapamazdım galiba. Ama çoookkk uzun yıllar varsa eğer bilmek isterdim , çok kısaysa istemiyorum. Çünkü oğlum doğduğundan beri ölmekten çok korkuyorum :(
.
4-Bu gecenin son geceniz olduğunu öğrenseniz birine söyleyemediklerinizden dolayı üzülürmüydünüz?

Cevap: Söyleyemediklerim için değilde sımsıkı sarılamadığım sevdiklerim için üzülürdüm.
.
5-Eviniz yanıyor aileniz ve siz kurtuldunuz, son bir kez daha eve girme şansınız olsa neyi kurtarırdınız?

Cevap: Laptopumu. Çünkü onun içinde benim oğlumun 3 yıllık fotoları varrrr. Ama yine de şükrederdim bütün ailem kurtulduğu için.

30 Nisan 2009 Perşembe

Su kuşu


Başlığın su kuşu olduğuna bakıpda oğlumun bayo yapmaya bayılan biri olduğu anlaşılmasın lütfen, banyoya zorla girenlerdeniz malesef.
Banyoya giriş aşamalarımız hep şöyle :
1- Önce hisseddirmeden odada üzeri çıkartılır (hani üzerini değiştiricem bahanesiyle), bu arada sorar "banyomu yaptırcan yotsa bana" yalan söylemek istemediğimiz için cevap verilmez "aaa kuşa bak ,aa bu oyuncağı hiç görmemiştim" gibi bahanelerle soru faslı geçiştirilir.
2- Kapısı önceden açılmış duşun içine anneyle birlikte karga tulumba girilir ve işte kıyamet o anda kopar. Daha dokunmadan bile bağırmaya başlar " GÖZÜÜMMMM YANDIIII, AÇAMIYOLUMMMM" diye aslında yok öle bişiy tabi.
3- Finalde ise bu kez de banyodan çıkmayı istemez boş şampuan kutularını atmıyorum eğlensin diye onlara su doldurur boşaltır, beni ıslatır, hoplar , zıplar,ve çıkmamak için tepinir. 1 saat sonra yine yıkamak istesen 1. maddeden tekrar başlaman gerekir. Vel hasılı değişik bir çocuktur benim oğlum.
..
Hıımm bu arada unutmadan oğlum bana dün akşam banyodan çıktıktan sonra boynuma sarılıp çok tatlısın annecim dedi. :))))
.
Bu yaşıma kadar aldığım hiç bir iltifat beni bu küçük erkeğinkiler kadar mutlu etmiyorrrrr.

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP