31 Ocak 2009 Cumartesi

Oyun hamurları vs. vs..

"Anne offf ya offf ya uyuyordum tam işşşteeee"

Bizim yatağımıza yatmaya bayılır hatta babasına söylenir her zaman " Babam kendine başka yatak alsın orda yatsın biz senle yatalım olurrrmuuu annnnneeee"

Oyun hamuru alalımda oğlumuz şöyle biraz oynasın güzel güzel şeyler yapsın bizde " Aaaaa oğluşumuz ne güzel yapmışşşş aşşşkııımmm baksaaanaaaa" gibisinden birbirimize ne harika bir yavrumuz olduğunu hatırlatalım istedik.
Ammaaa ne gezer bizim "sıpa"ydırmen çok hiper bişiy öyleee otursun hamurlarla uğraşsın valla ilk dakikada depresyona girer. Ama bunu hamurları aldığımız akşam hatırladık. Önce babasında istek olarak şöyle 3renkli bir dondurma istedi yaptı adamcağız sonrasında bana geçti anne ben yapmam sen yap "koooşan araba yap" (konuşan araba yani)


Ta ta tatam işte bunlar benim şaheserlerim derdim ammma değil, Gözde ablamız var bizim benim kuzenim Kütahya da ünv. de okuyor. Onun elinden çıkma bunlar. Ama fotosunu çektim ilerde oğlum büyüyünce göstercem baaak herrr akşamm sana böle bissürü hamur oyuncaklar yaptım diye.

Sonrada Mert büyük bir zevkle parçaladı




İşte yine tırnak yiyor :((

Ama işte bunu ben yaptım ben yaptım, arka fondada uykudan gözleri açılmayan ama hala uykusunun gelmediğini savunan benim minikim.



Bunlarda oğlumun serbest resim çalışmaları
Bunlar benim dolabımı süslüyor görenler anlam veremiyor ama benim için çok özel .
Çünkü oğlum bunları benim için yaptığını söyledi :)

Bu da canavarmış.

Bulaşık makinasını boşaltmaya bayılan bir oğlum var ( tamamen annesinin tersine)
Anne canı istemediği zaman hemen yardımcısını işe çağırırır. Yardımcı ise büyük bir görev verilmişcesine hepsini boşaltarak annesine tek uzatır dolaba kaldırması için.
Her eve lazım cinsinden yani..



Yanlız benim oğlumun bir özelliği vardır asla poz vermez ( 1 yıldan beri) konuşurken falan yakalr çekerim genelde o yüzden ağzı genelde hep yamuktur. Yamuğum benimmmmmm.


Sürekli kıpırdamasından dolayı titrek çıktı ama olsun bu oğlumun en sevdiği biberonuydu ve zoraki! kullandığı için hiç onunla fotoğrafı yoktu şimdi oldu. Oldu da ne oldu. HİİİÇÇÇÇÇ.


Ilık bir akşam yürüyüşü

Bir sürü resim birikti bloğuma konulmak için beni bekliyor yavaş yavaş eklemeye çalışıyorum bende. Ondan bu foto tarihleriyle yayın tarihleri arasındaki farklılıklar.


İşten geldiğim bir akşam hava çok güzeldi....
Daha üzerimi bile değiştirmeden hadi dedim babacığa, bizi biraz gezdir bakalım, yürüyelim şöyle mis gibi havada. Bunu duyan huysuz kedicik hemen bağırmaya başladı " HADİ HADİ" dur oğlum şimdi değil önce yemek yiyelim "HAYIR ŞİMDİ HEMEN YEMEK YEMİYELİM" ee mecburuz artık yollara döküldük.
Ama illaki merdivenden inilir asansör kullanılmaz , 4 kat aşağıya basamaklardan zıplaya zıplaya ineriz.



Yağmurdan sonra gelen gelen bir ılık hava çok iyi geldi bize. Şarkılar söyleyerek süpermarketin yolunu tuttuk.

Baba ve Oğlu
Birde bizim maaile gece yolda yürürken oynadığımız bir oyun var, gölge basmaca nasıl isim ama bizzat kendimiz koyduk adını. Herkes birbirinin gölgesine basmaya çalışıyor Mert bu oyunu çok seviyor, ama biz anne baba olmuş koca insanlar yolda zıplarken eminim çok komik görünüyoruzdur.


Evimizden....

evimizin her akşam ki hali :)

önce bütün arabalar sıralanır , annesi acaba bazılarını yoketmiş mi diye bakılır, eksikliği hissedilen oyuncak hemen sorulur " ANNE BU YARIŞ ARABASI AMA HANİ DAHA BÜYÜĞÜ VARDI YA O NERDE" diye.

Evet başka bir akşam yine aynı manzaralar...

birde tırnak yiyiyoruz nasıl atlatırız bu durumu bilemiyorum. Kurban bayramından beri hiç tırnaklarını kesmedim desem doğrudur. Lütfen bu konudaki görüşlere ve çözüm önerilerine çok ihtiyacım var :(


Seç beğen al...

Şu tırnaklarla çokkkk sorumuz var çokkk , Allahım sen yardım et.

Sonunda ayakkabılığımızı temizledim bir sürü gereksiz ayakkabıyı ihtiyaç sahiplerine vermek için ayırdım. Ve artık pırıl pırıl bir ayakkabılığa sahibim.
Bunlarda oğlumun artık kullanmadığımız bebeklik ayakkabıları amaaa bunları dağıtmaya içim el vermiyor oyüzden bunları küçücük bir kutuya koydum. Açıp açıp bakıp koklamak için....

Şu ortada görülen kırmızı antenli yaratıkcığın olduğu ayakkabıyı oğlum daha küçücükken almıştım, aldım eve geldim hemen giydirdim baktım birazcık büyük gibi , bir kaç ay sonra giymesi için kaldırdım . Ama daha sonra evi ne kadar deşsemde :) bulamadım yani böyle hiç giyilmeden tek başına kalakaldı.

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP