13 Mayıs 2008 Salı

11 Mayıs annler günü

Bu benim 2. anneler günüm, seninle beraber inşallah daha nice anneler günü yaşarız canım oğlum. Şöyle bir geçmişe baktığımda aslında nekadar da çok şeyi belkide doyasıya yaşayamadımı görüyorum. Özelliklede senin aramıza katıldığın o ilk ayları, şimdi tekrar o zamana dönebilseydim eğer; seni hiç kucağımdan bırakmaz sürekli o mis kokunu içime çekmek isterdim. Evin kirlenmesine, yemeğimiz olmadığına aldırmaz sürekli seni seyrederdim. Daha 2 yaşındasın ama ben bir yandan denin kocaman bir adam olacağın günleri hayal ederken bir yandan da büyümeni istemiyorum. Hep böyle kalsak zaman hiç akmasa geceleri seni kucağımda uyutabilsem, sürekli nefesini dinlesem keşkeee:( Ama bu böyle olmayacak biliyorum zaman geçecek ve sen büyüyeceksin ve ben hala bana ilk anneler gününde babanla aldığınız kurumuş güle bakıp ilk seni kucağıma aldığım o günü hatırlayacağım. İyi ki varsın, SENİ ÇOKKKKKK SEVİYORUM İNATÇI KEÇİM.

Oğluma İYİ Kİ DOĞDUN, ANNEN OLDUM günü ne (ben anneler gününü böyle adlandırıyorum) özel olarak kamyon aldık (bakalım bu kaç saat dayanacak :) ) . Akşam üzeri parka gittik ve kum oynadık, kirlendik, tozlandık ve eve döndük.


Akşam yıkanıp paklanıp yemeğimizi yedikten sonra yeni icat edip çok sevdiğimiz LEGOGEMİ oyununu oynadık.

OYNANIŞI: Önce mandallar(yolcular) ters çevrilmiş olan legoların içine doldurulur sonra denizden geçilir ve limana yanaşılır. Daha sonra ise yolcular tek tek indirilir gemi görevlisi tarafından (bu da ben oluyorum). Sonra tekrar karşı kıyıya yolcular alınmaya gidilir ve oyun oynama süresinde rekor kırar Mert Paşa yani 10 dakika.

Eyvahh kızamık olduk

08. 05. 2008 perşembe evet bu tarih ilk geleneksel çocuk hastalıklarından ilki yani kızamık çıkartma tarihimiz. Çarşamba günü soğuk algınlığı gibi başladı perşembe günü gecesi ateşi yükseldi oğlumun, aslında ateş olması durumunda hemen ateş düşürücü verirdim ama bu kez sanki acaba başka bişey olabilir mi düşüncesi içime yerleşti ve ateş düşürücü vermedim. Zaten perşembe akşamı sürekli anne ışığı kapat diyordu. Gerçi o zamana kadar ışığa karşı hassasiyetin
kızamığın belirtisi olduğunu bilmiyordum. Sabaha kadar uyumadık, tabi hal böyle olunca sabah da uykusuz uykusuz işe gitmek zorundaydım. Annemide tembihledim ateşi yükselirse falan hemen doktora götürelim diye. Annem aradı öğleye doğru galiba kızamık bu bütün vücudunu kırmızı lekeler kapladı dedi. Gerçekten kızamıkmış ama Allah'a şükürler olsun ki kolay atlattık.İnternetten kızamığı araştırdığımda bayağı korkmuştum çıkartamazsa beyin iltihaplanmasına kadar bir sürü etkileri varmış.Aşılarında etkisi büyük tabiki. Suçiçeği aşısını yaptırmamıştık şimdi en yakın zamanda bunuda yaptırmalıyım :(
Neyse geldi geçti Allah herkesin çocuğunu korusun.

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP