24 Ekim 2008 Cuma

İmdattttttt

Offf ya offf galiba oğlumun 1 dişi çürüdü yaaa çok üzülüyorum. 3 günden beri geceleri uyuyamıyor ve dişinin acıdığını söylüyor bu çürümelerin önüne nasıl geçicem ben ya oysaki kesinlikle çocuğumun dişlerinin çürümesine izin vermiycektim hani ne oldu şimdi. Dişleri bana mı çekecek yoksa hep sorunlu fırçalasada çürümek için yer arayan türden. Dişlerinide fırçalamıyoki edepsiz ne yaparsam yapayım olmuyor işte lütfen biri beni kurtarsın.....

......

Hafta sonu dayımız bizde kalmıştı ve hep beraber alışveriş merkezine gittik. Mert yürüyen merdivenlere bayılıyor ve artık hiç yardım almadan kendi inip kendi binebiliyor. Tabiiki biz arkasında yardıma hazır bekliyoruz.
Bütün jetonlu oyuncakların hepsine tek tek bindi ama çalışmadan. Çalıştırılmasını istemiyor korkuyomu ne.


Babasıyla maç bile yaptılar....

Evet sonra korkulan mekan göründü oyuncakçı, ama korktuğumuz kadar olmadı bu kez sadece bir tane istedi.

Ama yanlız hala başka seçenekleride gözlemliyoruz.

Ve en sonunda vitrinde gördüğümüz motorda karar kıldı bizim küçük prens...


Ve mutlu son....

İşte aldığımız oyuncak motor. Sarı renkli bilmem kaç tane parçalanan motordan sonra oyuncak sepetimize 1 sarı motor daha ekleniyor. Ömrü kaç gün yada saattir bilmiyorum yani bakicez. Aslında kesinlikle oyuncak almamaktı kararımız ama o kadar yalvardı ki aldık işte sonunda yine o kazandı :p Ama galiba bu kez gözü korktu oyuncak alınanlı 5 gün oluyor hala sağlam :D


Sonra bişeyler yemeye karar verdik. Bu benim oğlumla her zaman çok zor olmuştur ama göze aldık. Kendi mama sandalyesine hiç bir zaman 1 evet yanlızca 1 dakikadan fazla oturmayan oğlum orda mama sandalyesinde yemek istedi ee kırmadık tabi oturtduk.

Sonrada pizza ve patates kızartmalarını götürdük.

Ne kadar hamileyken asla oğluma kızartma v.s. gibi şeyler yedirmeyeceğim dediysemde malesef hayatın gerçekleri acımasız işte :((( Yemek yemeyen çocuğunuz varsa aman doysun bişeyler yesinde patates kızartması yesin bile diyebiliyosunuz.
Günün özlü sözü; ASLA ASLA DEME.

L.O.S.T.

Lost 5. sezon 1 Ocak'ta Because You Left bölümüyle başlayacak.
Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak. Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak.
Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecekmiş.

Bağımlılık yaratan bir dizi bu kocacımla birlikte Mert' i uyutup az açmadık hemen DVD yi .( Bu arada tv.den izlemedik yani bekleyemedik bölümleri hemen aldık dvd lerini) Sonra gecede 3-4 bölüm ve uykusuz gözlerle sabah işe git amaaaa değmedi mi bence değdi. 5. sezonu heyecanla bekliyoruz. Ama Tr. de henüz 5. sezona çoookkkk olduğu için inşallah bir yerlerden buluruzda izleriz.

Ha bu arada ben sawyer 'a bayılıyorum ama bunu bizimki sakın duymasın yasaklar valla diziyi . Garip bir kıskançlık anlayışı vardırElin gavuru beni nerde görecekse.. Neysem boşver şimdik fragmanını izliycem bakalım nasıl olaylar varmış daha sonra o bir türlü yayınlayamadığım hafta sonu fotoları yer alacak.


20 Ekim 2008 Pazartesi

Hafta sonu...

Buaralar çok sinirli olduğumuzdan daha önce bahsetmiştim. Yanlız şöyle bişey var acaba yanlızca benim oğlum mu çok sorunlu acaba. Kime bu konudan bahsettiysem bu kadar sorun yaşamadıklarını söylüyorlar yada zamanla unutuyor insan ama şuna eminimki 2. bir çocuk istemiyorum yada en az 8-9 yıl. Sürekli bir stres bir koşuşturma içerisindeyiz ne kendi kendine oyun oynuyor ne de benim yanımdayken uslu duruyor. Tabi ki saksı gibi çocuk olmaz nereye bırakırsan orda oturan ama bu kadar da fazla galiba.
Bir de uykudan nefret ediyoruzki sormayın, normalde akşam 9 gibi uykusu geliyor ve film ondan sonra kopuyor. Sürekli mızırdanma, etrafı dağıtma oyuncakları fırlatma ve sorun çıkarma hatta sonrasında hıçkırıklarla ağlama.
Hadi artık kendi kendine uyumasını geçtim de bari sallayınca uyusa. Uyuyacağını anlayınca başlıyor bağırmaya hayır uyumak istemiyorum, uykum yok, parka gidelim, acıktım, çorba içelim, kurabiye yapalım. Yani gecenin 12 si ya insaf.. Diyorum ya benim kuzu uykuda geçen zamanı boşa sayıyor bu yüzden kesinlikle uyumak istemiyor. Artık bayılacak ozaman uyuyacak (Sallanarak tabiki) Bu bebekliğinden (yaklaşık 8. aydan ) beri böyle hele birde işten 7 de gelip yemek yapıp, bulaşıkları yıkayıp, oyun oynayıp yargunluktan öldükten sonra bu uyutma işi beni öldürüyorrrr ya. Hep kendimi teskin ediyorum ( bu günler geçecek kocaman adam olacak ozaman kucağına gelmek bile istemeyecek bu günlerin kıymetini bil diye)
Pazar günü hiç bir iş yapmadım, babamız saat 16 dan 21 e kadar evde yoktu ee bizde yanlızdık sadece oynadık, mamalar yaptık yedik! içtik birbirimizi gıdıkladık,balkonda oynadık biraz, birazcık gezdik. Ama akşam yine yaygara koptu uyku konusunda. Offf offff geçer bu günler diyorum ama bir çocuğun küçükken uykusu neyse büyüyüncede öyle oluyor yani ben daha uzun yıllar hadi oğlum okula gideceksin yat artık kelimesini binlerce kez tekrarlayacağım.
Aslında hafta sonunu yamayı düşünüyordum amma bu konu ağır bastı. Hadi bakalım inşallah akşam yani gece minik kurbağacığımı uyuttuktan sonra eklerim belki.

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP