24 Ekim 2008 Cuma

......

Hafta sonu dayımız bizde kalmıştı ve hep beraber alışveriş merkezine gittik. Mert yürüyen merdivenlere bayılıyor ve artık hiç yardım almadan kendi inip kendi binebiliyor. Tabiiki biz arkasında yardıma hazır bekliyoruz.
Bütün jetonlu oyuncakların hepsine tek tek bindi ama çalışmadan. Çalıştırılmasını istemiyor korkuyomu ne.


Babasıyla maç bile yaptılar....

Evet sonra korkulan mekan göründü oyuncakçı, ama korktuğumuz kadar olmadı bu kez sadece bir tane istedi.

Ama yanlız hala başka seçenekleride gözlemliyoruz.

Ve en sonunda vitrinde gördüğümüz motorda karar kıldı bizim küçük prens...


Ve mutlu son....

İşte aldığımız oyuncak motor. Sarı renkli bilmem kaç tane parçalanan motordan sonra oyuncak sepetimize 1 sarı motor daha ekleniyor. Ömrü kaç gün yada saattir bilmiyorum yani bakicez. Aslında kesinlikle oyuncak almamaktı kararımız ama o kadar yalvardı ki aldık işte sonunda yine o kazandı :p Ama galiba bu kez gözü korktu oyuncak alınanlı 5 gün oluyor hala sağlam :D


Sonra bişeyler yemeye karar verdik. Bu benim oğlumla her zaman çok zor olmuştur ama göze aldık. Kendi mama sandalyesine hiç bir zaman 1 evet yanlızca 1 dakikadan fazla oturmayan oğlum orda mama sandalyesinde yemek istedi ee kırmadık tabi oturtduk.

Sonrada pizza ve patates kızartmalarını götürdük.

Ne kadar hamileyken asla oğluma kızartma v.s. gibi şeyler yedirmeyeceğim dediysemde malesef hayatın gerçekleri acımasız işte :((( Yemek yemeyen çocuğunuz varsa aman doysun bişeyler yesinde patates kızartması yesin bile diyebiliyosunuz.
Günün özlü sözü; ASLA ASLA DEME.

0 yorum:

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP