24 Mart 2009 Salı

Gecikmiş bir sürü foto

Bunlar doğum günü fotolarımız yani ta 1 ay öncesi yani 28 şubat'a ait.
Bu doğum gününde özel bişeyler yapmadık sakince kendi kendimize kutlayıverdik işte, Annane-dede, Babanne-dede, Büyükanne-büyükdede, benim 2 teyzem ve çocukları birde Müjgan teyzemiz Hakan amcamız ve oğlumun sevgili arkadaşı Nilsu. Tabii birde bizim çekirdek ailemiz :)

3 çeşit pastamız, pizzalarımız, kurabiyelerimiz ve içeceklerimiz vardı. Patamız soldan sağa Babanne, anne,ve annenin teyzesi yani Asiye teyzeye ait. ( Bu arada anne yapmadı aldı ama :P)

dip not: Oğlumun süper saçları vardır, arkadakiler havaya kalkar bu aralar berbere gitmeyi kesinlikle reddettiği için özgürrrce dalgalanıyorlar. :)


İşte mumları tek tek üfledi oğlum bu kez bundan önceki doğum günlerinde hep mumu eline almak isterdi anladım; artık büyümüş.


Daha sonra hediyelerimizi açtık tek tek , galiba çocukların en sevdiği aşaması bu özel günlerin. Biz anne-baba olarak hediye vemedik oğlumuza bu doğum gününde çünkü aldığımız hediyeyi bir akşam öncesinden vermiştik dayanamadık işteeee.

Bu oynadığı arabayı Fatma teyzemizin oğulları almış, çok sevdik farlarını ve kapılarını açıp kapatıyor müzik eşliğinde haa birde dans ediyor.


Bu arka fonda görünenler annane ve dede birde doğum günü çocuuuu. Malesef asla fotoğraf çektirmek istemediği için böyle bişey yapıverdim. Maksat 3. yaş günü hatırası olsun.
Bu bisiklette annane ve dede den, geçen yaz boyunca hep bu boy bisikletlere saldırdı durdu. Kendi bisikleti bebek bisikletiymiş ona artık binemezmiş. Neyse bu yaz rahatız en azından başka çocuklarınkine sarkmaz. Ayaklar tam yetişmediğinden yarım pedal yaparak sürebiliyoruz.


Bunlarda cicilerimiz ışıklı spor ayakkabılar Asiye teyzemizden, Lacivert eşofmanlar sağ alttaki Fatma Teyzemizden, diğer sweat ve eşfman takımı babanne ve dedemizden, birde Nilsu nun hediyesi kazağımız vardı ama buraya koyamamışız.


İşte o her erkek çocuğun mutlaka bir kez giydiği yürürken ışıklar saçan spor ayakkabılar.


Asiye teyzemiz


Babannemiz


Bir akşam Mert nerdesin diye sesleniyorum ses yok aradım taradım ve en sonunda nerde buldum :)




Efelerin efesi


Okeyler sadece okey oynamak için değil bizde
yollar yapılıyor arabalar için


Böyle tuğla olarak inşaatlara taşınıyor ve bina inşaa ediliyor.



Şoför olarak arabalara bindiriliyor.















Uykulu şirin ....

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP