15 Nisan 2009 Çarşamba

Pipicikle ilgili son gelişme

2 gün önce gittiğimiz doktorun verdiği o pomadlar içime sinmemişti hem acil servisde bakmışlardı yanlızca. Bende dün iş çıkışı iyi bir ü.rolog bulmak için çalışmalara başladım ama malesef 1 tane bulabildim iyimi kötümü bilmiyorum onunla yetindik. Burada ürologların pek özel muayenehaneleri yok yanlızca 1 tane özel hastane var ve 2-3 de özel poliklinik. Önce özel hastaneye gittik ama malesef onların ü.roloğu yokmuş. Sağolsun danışmadaki bayan devlet hastanesine telefon etti, şansımıza bir ü.roloji u.zmanı nöbetciymiş.Teşekkür ettik ayrıldık.
.
Devlet hasnesine gittik mesai saati dışı olduğu için yanlızca acil açık, ü.rologla görüşmek istiyoruz hemşireler hayır efendim önce acildeki doktorumuz görsün gerek duyarsa ü.roloğu çağırır diyor. E be kardeşim dün gecede geldik derdimize derman bulamadık işte. Neyse benim cır cır cığırmamla bizi ü.roloğun odasına gönderdiler afra tafra ile.
.
D.oktor beyin odasına gittik derdimizi anlattık gözünü bilg. ekranından ayırmadan dinledi dinledi ve tamam muayene odasına geçin geliyorum dedi. Tabii okeyde sırası falan gelirde oyundan atılırsa yazık olur dimi ama helede okeye dönerken. Yani aslında bu benim fikrim okeymi oynuyor ne halt yiyiyor haberim yok ama ööölee bön bön ekrana bakınca ben onu hissettiydim.
.
Neysem çıktık dışarıya beyefendi 10 dk. sonra geldi (oyun ancak bitti tabi) . M.ert ilk defa ağlamadan ayak diretmeden yattı ellettirdi şeyini doktora. Seninki elledi evirdi çevirdi, bende bu arada bir gece öncede geldiğimizi başka bir doktorun şunu şunu verdiğini sayıyorum ama aklı oyunda kaldı tabi. Ve eldivenini çıkardı yürümeye başladı odasına doğru.
.
Attı şartellerim seslendim arkasından "D.oktor bey göstermeye gelmedik nedir sorun " dedim. Adam gayet rahat "Sünnet olcek " dedi bu arada o yürüyor önden ben arkadan böyle konuşuyoruz yani. " Nasıl yani önceki pomadları kullanmayayımmı "dedim. "Hayır işe yaramaz kestirin gitsin"dedi. Bende arkasından bir sürü dua.....:) saydım tabi.
.
Bu sabah başka bir ü.rolog buldum şeker gibi adam gösterdik yine baktı baktı bunda bişey yokki dedi. Hem zaten sünnet yaşı geçmiş Mertin ancak narkozla olur bundan sonra dedi ( sünnet yaşı 0-6 ay arası ve 7 yaş sonrasıymış). Yok zaten kestirmeyelim ozaman ama açılırmı diye sordum açılır tabi dedi bir iki oynadı eliyle çıktı pipisinin ucu. Eee dün gece ....... d.oktor kesin sünnet açılma ihtimali yok dedi dedim. Aaa yok öyle bişey sıcağa yakın sabunlu su yapıp günde iki kere içine oturt 3 gün içinde bir sorun kalmıycak dedi.
.
E sevindik tabi doktordan çıkınca akşamdan beri içim çok buruktu , ağlar ,korkar diye üzülüyordum. Narkozdanda korkarım en iyisi 7 yaşından sonra rahat rahat çocukda bile bile olur sünnetini :p Atlattık Allahıma şükür

14 Nisan 2009 Salı

Pipicik uff oldu :(

Oğlum 1 kaç haftadan beri sürekli çişini tutuyor bizim zorumuzla yapıyordu o da patlama aşamasına gelecekde ozaman razı olacak. Görünürde hiç kızarıklık yada acı belirtisi de yoktu. Gerçi benim oğluşum öyle ufak tefek acılara pabuç bırakıp da sızlanmaz, düşünce bile ağladığı çokkkk nadirdir o da tanımadığı birilerinin önünde düşerse utançdan ağlar ve hemen o ortamı terketmek ister bana çekmiş bu huyu iyiki babasına benzemedi :p
.
Dün işteyken annem aradı Mert'in pipisi çok fena şişti acıdığını söylüyor dedi, çok korktum açıkçası hemen babamızı aradım gel beni al eve gidelim doktora götürelim dedim. Eve bir geldikki çocuk sünnet olmuş gibi yürüyor yinede acımadığını söyleyerek doktora gitmekten kurtulmaya çalışıyor. Çeşitli bahanelerle kandırıp çıktık evden hastaneye gittik idrar örmeği için işemesini bekledik saatlerce, sonuç idrar yolu enfeksiyonu yokmuş. İltihaplanma dedi doktor 2 tane merhem 1 tanede ağrı kesici verdi.
.
İlk defa o akşam çişini ağlayarak yaptı yavrum kıyamam, merhemleride sürüyoruz ama bakalım yarınıda bekleyip geçmezse bir üroloji uzmanına götürmeyi düşünüyorum. İnşallah çabucak atlatırız.....

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP