19 Haziran 2009 Cuma

Geçen haftasonundan......

Geçen hafta sonu kafamıza esdi Balıkesir e babannemize gittik. Ama bu aralar oğlum ev kuşu oldu hayret ediyorum, eve hiç girmek istemeyen ağlayarak eve sokabildiğimiz çocuk evden çıkmak istemiyor.... Anlaşmayla gittik söz ordaki parka gidicez dedik , kabul etti öyle gidebildik.


Eve girer girmez tepinmeye başladı "hani parka gitcektiiikk, ama yalan söledinizzz" diye. Hadi apar topar topar çıktık zavallı kayınvalidem şaşkına döndü. " Aman durun önce yemeği hazırlayalım sonra çıkarız aaa hemen gidilirmi canımm" diye. Hadi boşver dışarda yeriz çıkalım biraz dedik.

Çok sıcaktı hava gölge bir kafede oturduk biraz, tost falan yedik zaman geçirmek için ve oğlumla tavla oynadık ilk defaaaaa...


Hemen kafenin arkasındaki jetonlu oyuncaklara bindik evet bindik yani beraber. Tabi ben oturmadımda dönen yuvarlağın üzerine çıktım oğluşun isteği üzerine. Ay ne biçim şey öyle o içimi dışıma çıkardı , bu çocukların farklı zevleri var :)





Daha sonra çocuk parkına doğru geçtik. ( Ordan baktığı şey kaydırağın altında yatan kocaman bir köpek)






Kumda eşindik ve bir çocuğun getirdiği kamyonla oynadık.


İşte o köpek...





Akşamda eve yarım saatliğine uğrayıp sonra hemen alışveriş merkezine gittik. Burası sineması bayılım dekoruna , amma cep telefonuyla çektiğim için pek bişi görünmüyor.




Sonra dondurma yedik hemde koccaman.


Market arabası gördü oralarda bir yerde ve içinden inmedi. Sonrasında sürekli öyle gezdirdik onu ( Yürüyen merdivenlerdeki çileyi düşünün yaniiii)






Ve finalde eğlence merkezindeki herşeye bindi ama uçaktan korktu.
.
İşte bu kadar inşallah bu pazar bir aksilik çıkmazsa yat turuna çıkmayı düşünüyoruz yada en kötü ihtimalle Sarımsaklıya gideriz. Bol bol fotoğraf çekicem bu kez sözzz.
.
Haaa bu arada saçlarımızı kestirdik sonunda :P

0 yorum:

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP