31 Ocak 2009 Cumartesi

Oyun hamurları vs. vs..

"Anne offf ya offf ya uyuyordum tam işşşteeee"

Bizim yatağımıza yatmaya bayılır hatta babasına söylenir her zaman " Babam kendine başka yatak alsın orda yatsın biz senle yatalım olurrrmuuu annnnneeee"

Oyun hamuru alalımda oğlumuz şöyle biraz oynasın güzel güzel şeyler yapsın bizde " Aaaaa oğluşumuz ne güzel yapmışşşş aşşşkııımmm baksaaanaaaa" gibisinden birbirimize ne harika bir yavrumuz olduğunu hatırlatalım istedik.
Ammaaa ne gezer bizim "sıpa"ydırmen çok hiper bişiy öyleee otursun hamurlarla uğraşsın valla ilk dakikada depresyona girer. Ama bunu hamurları aldığımız akşam hatırladık. Önce babasında istek olarak şöyle 3renkli bir dondurma istedi yaptı adamcağız sonrasında bana geçti anne ben yapmam sen yap "koooşan araba yap" (konuşan araba yani)


Ta ta tatam işte bunlar benim şaheserlerim derdim ammma değil, Gözde ablamız var bizim benim kuzenim Kütahya da ünv. de okuyor. Onun elinden çıkma bunlar. Ama fotosunu çektim ilerde oğlum büyüyünce göstercem baaak herrr akşamm sana böle bissürü hamur oyuncaklar yaptım diye.

Sonrada Mert büyük bir zevkle parçaladı




İşte yine tırnak yiyor :((

Ama işte bunu ben yaptım ben yaptım, arka fondada uykudan gözleri açılmayan ama hala uykusunun gelmediğini savunan benim minikim.



Bunlarda oğlumun serbest resim çalışmaları
Bunlar benim dolabımı süslüyor görenler anlam veremiyor ama benim için çok özel .
Çünkü oğlum bunları benim için yaptığını söyledi :)

Bu da canavarmış.

Bulaşık makinasını boşaltmaya bayılan bir oğlum var ( tamamen annesinin tersine)
Anne canı istemediği zaman hemen yardımcısını işe çağırırır. Yardımcı ise büyük bir görev verilmişcesine hepsini boşaltarak annesine tek uzatır dolaba kaldırması için.
Her eve lazım cinsinden yani..



Yanlız benim oğlumun bir özelliği vardır asla poz vermez ( 1 yıldan beri) konuşurken falan yakalr çekerim genelde o yüzden ağzı genelde hep yamuktur. Yamuğum benimmmmmm.


Sürekli kıpırdamasından dolayı titrek çıktı ama olsun bu oğlumun en sevdiği biberonuydu ve zoraki! kullandığı için hiç onunla fotoğrafı yoktu şimdi oldu. Oldu da ne oldu. HİİİÇÇÇÇÇ.


1 yorum:

Bekir Mert & Metehan 13 Şubat 2009 05:37  

FİGEN seni “I Love Your Blog ödülleri” layık gördük.. Bilgiler bizim blogcuda yazılı

links

About This Blog

links

About This Blog

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP